Meny
  PersonbilarErbjudanden
  Bilar i lagerService & VerkstadFinans & FörsäkringKontakta oss

  Kampanjer för Volkswagen

  Hos oss hittar du alltid de senaste kampanjerna och erbjudandena för Volkswagen.

  Privatleasa Tiguan
  Tiguan - Rymlig. Utrustad. Upplyst En rymlig bil med sju sittplatser och dragkapacitet på 2,4 ton. Med Tiguan Allspace får du en bil perfekt för ett aktivt liv. För dig som alltid är på väg. Fäll ner alla säten och få ett enda stort lastutrymme eller skjutsa halva fotbollslaget till matchen - möjligheterna är oändliga.
  Privatleasa nya T-Roc
  Vassare design, elegantare interiör och förbättrad teknik. Nya T-Roc - en sportig och kompakt suv som utstrålar självförtrående. Komponera din egen T-Roc precis som du vill.
  Privatleasa helt nya Taigo
  Nya Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.
  Privatleasa T-Cross
  En mångsidig, unik bil. Kompakt och perfekt för vardagen. Interiören i en T-Cross ger en härlig frihetskänsla och har gott om utrymme för passagerare och bagage. Flexibla säten ger en bil som kan anpassas efter omständigheterna. Precis som en VW ska vara.
  Privatleasa ID.4
  Med ID.4 kan du åka hela veckan på en enda laddning. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil på en laddning. Med ID.4 kan du köra mellan jobbet och aktiviteterna eller dra iväg på weekendtrip med en enda laddning.
  Privatleasa ID.3
  En rymlig bil och en elektrifierande upplevelse. ID.3 är fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst till den senaste programvaran. Du kan köra 54 mil mellan laddningar och kan snabbladda 29 mil på en halvtimme.
  Privatleasa ID.5
  Nya ID.5 förenar funktion och generösa utrymmen med sportiga coupélinjer. Den kommer med en mängd uppkopplade möjligheter, kvalitetskänslan i materialen är hög, säkerheten femstjärnig och den är koldioxidneutral när den levereras till dig.
  Visar 7 erbjudanden