Leasing & Lån - med eller utan garanterat restvärde

Leasing. Med eller utan garanterat restvärde.

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Volkswagen Privatleasing

Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Oavsett om du är intresserad av att privatleasa en elbil, plug-in-hybrid, gasbil eller en bil med förbränningsmotor så finns det en Volkswagenmodell för dig.

Volkswagen Business Lease

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura.

Volkswagen Företagsleasing

Med restvärde, lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Volkswagen ID. Lease & Care

Privatleasa din elbil och välj mellan 3 olika servicepaket.Vårt mål är att så många som möjligt ska ha tillgång till nya ID.3. och ID.4. Därför har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden som ger dig en stor rörelsefrihet och ett enkelt och förmånligt bilinnehav.

Volkswagen Personalbil

Kostnadsneutral personalförmån med lägre bilkostnader. Ingen insats. Ingen restvärdesrisk.

Volkswagen Skötselguide

Guide för skötsel av din leasingbil. Om bilen tas väl om hand undviks onödiga kostnader när det är dags att lämna tillbaka den.

Lån. Med restskuld eller garanterat restvärde.

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Volkswagen Billån

Vårt vanligaste lån för privatpersonen men även företag som vill äga och skriva av sina fordon.

Volkswagen Choice

Billån och bil med garanterat restvärde. Lägre månads­betalningar och möjlighet att byta bil oftare.

Volkswagen Millån

Anpassat till din nya bil. För dig som ska köpa bil att använda både privat- och i tjänsten. Ett bra alternativ till förmånsbil.