Meny

  MED HUVUDKONTOR I ROSLAGEN SEN 1970.

  Fyra bilmärken, en bilhall

  Norrbil är Roslagens största återförsäljare av bilar med huvudkontor i Norrtälje, Roslagen. Hos oss hittar du Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen - under ett och samma tak.

  Sommarkampanjer från våra säljare

  Under sommaren kommer vi lyfta fram våra säljare från Audi, Volkswagen, Skoda och Volkswagen Transport. Varje säljare har rekommenderat en bil som vi ger dig ett kampanjpris på. Kampanjerna kommer publiceras vartefter, här på norrbil.se.

  Sommarens rekommenderade erbjudanden

  Här ser erbjudanden som våra säljare rekommenderar under sommaren

  Johans Audi Q4 e-tron
  Johan Erikssons rekommendation är en helt ny eldriven modell - Audi Q4 e-tron. Den bjuder på både generösa innerutrymmen och avancerad digital teknik.
  Joels Audi e-tron Sportback 55
  Visar 2 erbjudanden

  Vilken är din favoritplats?

  Bilarna och säljarna har filmats och fotograferats på kända platser i Norrtälje. Du kommer bland annat få se Societetsparken och, det berömda caféplanet DC-3:an skymta i bakgrunden.

  Se våra andra kampanjer

  Audi A3 sportback
  I en föränderlig värld erbjuder Audi A3 Sportback en bil som är redo för nya utmaningar. Med progressiv design, modern förarmiljö och innovativ teknik.
  Tiguan
  Tiguan - Rymlig. Utrustad. Upplyst En rymlig bil med sju sittplatser och dragkapacitet på 2,4 ton. Med Tiguan Allspace får du en bil perfekt för ett aktivt liv. För dig som alltid är på väg. Fäll ner alla säten och få ett enda stort lastutrymme eller skjutsa halva fotbollslaget till matchen - möjligheterna är oändliga.
  T-Cross
  En mångsidig, unik bil. Kompakt och perfekt för vardagen. Interiören i en T-Cross ger en härlig frihetskänsla och har gott om utrymme för passagerare och bagage. Flexibla säten ger en bil som kan anpassas efter omständigheterna. Precis som en VW ska vara.
  Nu är den här. Golf Alltrack.
  Ännu mer Golf! En rymlig kombi med tydlig attityd. Fyrhjulsdriften 4MOTION är standard tillsammans med DSG-växellåda med dubbla kopplingar. Det gör den till en trygg bil för svenska förhållanden.
  Nya T-Roc
  Vassare design, elegantare interiör och förbättrad teknik. Nya T-Roc - en sportig och kompakt suv som utstrålar självförtrående. Komponera din egen T-Roc precis som du vill.
  Helt nya Taigo.
  Nya Taigo. För dig som skapar dina egna trender, som föredrar att influera andra istället för att influeras, som inte bara uppvisar stilkänsla, utan även karaktär. För dig som ser det fantastiska i vardagen.
  Audi e-tron
  Låt vår första helt eldrivna SUV ta dig med in i e-mobilitetens spännande värld. E-tron har en effekt på upp till 300 kW och en elektrisk räckvidd på upp till 437 km. Låt Audi e-tron bli din sportiga, trygga följeslagare i vardagen.
  ŠKODA KAMIQ
  ŠKODA FABIA är nu mer kompetent och rymligare än någonsin tidigare. Denna nya generation av FABIA har fått ett rejält lyft. Ny, fräsch interiör och exteriör design. Flera smarta "Simply Clever"-funktioner och nya säkerhetsfunktioner.
  ID.4 Pro Performance
  Med ID.4 Pro Performance kan du åka hela veckan på en enda laddning. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil på en laddning. Med ID.4 kan du köra mellan jobbet och aktiviteterna eller dra iväg på weekendtrip med en enda laddning.
  Visar 9 erbjudanden