Nya Volkswagen ID.3.

Volkswagen ID.3

Den nya världen börjar här

 

ID.3 är startpunkten för en ny epok för elbilar. Topprestanda tillsammans med banbrytande design och generös räckvidd. Vi vill på allvar elektrifiera Sverige. Följ med oss på resan.

Elektriska ID.3 finns i sju olika utföranden och är starten på något helt nytt. Här kan strålkastarna blinka dig välkommen, och väljer du versionen med Augumented Head-Up display projiceras köranvisningarna direkt på vägen. Den långa räckvidden gör att du kan åka upp till mellan 420-550 km beroende på batterikapacitet, och efter 30 minuters laddning ytterligare 290 km. ID.3 lanseras i höst men du kan beställa den redan nu.

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Köra till jobbet på morgonen, lämna barnen i skolan på vägen och sedan köra hem på kvällen. Det borde kunna klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem. Du kan välja mellan 45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh. Och inte bara det, möjligt att snabbladda på cirka 30 minuter (0-80%).

Intelligent belysningskoncept.

ID.Light talar till dig genom ljus och gör det enklare att navigera i trafiken i samverkan med navigationssystemet, som är ett tillval. Om du använder röststyrningen kommer en ljussignal att ge respons på din röst. Och när du kliver ur bilen kommer ID.Light att säga ”hejdå” med en strimma ljus.

 

Lease & Care. Privatleasing med service från 3 495 kr/mån.

Pris från 434 900 kr. (374 900 kr med klimatbonus.)

Bygg din egen ID.3.

Boka provkörning

Anmäl ditt intresse för nya ID.3.

[kswr_cf7 cf7_id=”18449″]
Audi
PREVIOUS POST
Volkswagen ID.4
Volkswagen ID 4
NEXT POST