Hyr bil tryggt och smidigt – Flexibla lösningar från Europcar

Vi har hyrbilen du behöver, när du behöver den

Genom vårt samarbete med Europcar har vi ett brett utbud av hyrbilar, så att du alltid kan hitta en bil som passar ditt tillfälliga behov.

Att hyra bil ska vara tryggt och smidigt

Oavsett om du behöver en hyrbil för verkstadsbesöket, en weekendresa, eller en transportbil till flytten, har vi den hyrbil du söker.

Med Europcars omfattande fordonsflotta av välutrustade, moderna bilar från märken som Volkswagen, Audi, ŠKODA och Volkswagen Transportbilar, garanterar vi en säker och bekväm hyrbilsupplevelse.

Hyr elbil

Spara miljön och kör hållbart i en eldriven hyrbil.

Hyr transportbil

Transportbilar för alla behov. Flytten, jobbet eller fotbollslaget.

Hyr husbil

Dags för semester eller andra äventyr? Hyr en husbil. 

Alla hyrbilar

Se hela utbudet av hyrbilar för alla tillfällen.

Prisvärda hyrbilstjänster för dina behov

Envägshyra

Upplev friheten med envägshyra hos Europcar. Med envägshyra kan du köra till din destination och lämna bilen där det passar dig bäst. Ingen stress med att återvända till uthyrningsplatsen! Perfekt för spontana resor, semesteräventyr eller affärsresor. Njut av flexibilitet och bekvämlighet för alla dina behov!

Abonnemang

Med vårt bilabonnemang kan du välja mellan en flexibel period på 30 dagar eller upp till 12 månader. Få en bil som passar dina behov utan lån eller handpenning – bara en fast månadskostnad som inkluderar allt: försäkring, service och vägassistans. Enkelhet och bekvämlighet anpassat för dig!

Tankningsservice

Slipp omvägar och köer på bensinstationen med vår tankningsservice. Vi fyller din bil medan du fokuserar på viktigare saker. Med flexibla bokningsalternativ kan du välja en tid som passar dig. Spara tid och njut av en fulltankad bil utan krångel.

Hämta/lämna-service

Europcars hämta- och lämna-service ger dig bekvämligheten att få din hyrbil levererad och hämtad på en plats som passar dig. Spara tid och njut av flexibilitet genom att boka bilen online eller via telefon, och ange de önskade leverans- och hämtningstiderna. Förbättra din kundupplevelse genom att slippa besöka uthyrningskontoret.

Uppgradering

Att uppgradera din hyrbil ger dig möjlighet att anpassa bilen efter dina specifika behov och preferenser. Välj en nyare modell med modern teknologi för ökad säkerhet och komfort, eller välj en större bil för att passa din grupp eller extra bagage.

Utlandstillstånd

Om du planerar att köra hyrbilen utanför det land där du hyrt den, är ett utlandstillstånd nödvändigt. Detta tillstånd säkerställer att du har tillåtelse att använda bilen i andra länder enligt företagets policy och lokala lagar. Förstå och följ reglerna för utlandskörning för att undvika böter och problem under din resa.

Vanliga frågor om att hyra bil

Att boka en hyrbil hos Europcar är enkelt!


Boka din hyrbil via Europcar i Norrtälje idag. Välj bara de datum och tider du vill hämta och lämna bilen, välj din önskade hyrbil, och du är redo att köra. För en flexibel upplevelse kan du lämna din bil på valfri Europcar-station, oavsett var du hämtade den.

Boka din hyrbil via Europcar-appen eller på webben. För övriga frågor, kontakta Europcar på: bokningen@europcar.se


Bokningsförfrågan Europcar