Meny
  PersonbilarErbjudandenBilar i lagerService & VerkstadFinans & FörsäkringKontakta oss

  Privatleasa ID.3

  ID.3 Pro Performance - En elektrifierande uppelvelse

  En rymlig bil och en elektrifierande upplevelse. ID.3 är fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst till den senaste programvaran. Du kan köra upp till 42 mil mellan laddningar och kan snabbladda 29 mil på en halvtimme.

  I ID.3 är inget lämnat åt slumpen. Det intelligenta belysningskonceptet ID.Light talar till dig genom ljus och gör det enklare att navigera i trafiken i samverkan med navigationssystemet.

  Designen är futuristisk och snygg och interiören är i en klass för sig. Stort benutrymme och anpassningsbart ljussystem.

  ID.3 Pro Performance Privatleasing från
  5 245 kr/mån
  ID. 3 Limited Edition Privatleasing från
  5 830 kr/mån
  Bränsleförbrukning vid blandad körning från km.
  15,7 kWh/100 km
  El Kombinerade CO₂-utsläpp
  0 g/km
  Lease & Care - Volkswagen Privatleasing 36 mån, 1000 mil/år, 0% särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (juli 2022). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Volkswagen Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift samt fordonsskatt tillkommer. Leasingavgiften är beräknad utifrån att klimatbonus betalas ut från Transportstyrelsen. Läs mer på volkswagen.se.
  <

  1 / 5

  >