PersonbilarTransportbilarKampanjer
  Nya bilarBegagnade bilarService & VerkstadFinans & FörsäkringTillbehörKontakta Oss
  Kampanjer VolkswagenKampanjer AudiKampanjer ŠKODAKampanjer Volkswagen Transportbilar

  Kampanjer och erbjudanden från Norrbil

  Hos oss hittar du alltid en mängd, riktigt bra kampanjer på våra bilar. I menyn ovan kan du se kampanjer från ditt favoritmärke.

  Aktuella kampanjer

  Här ser du de senast publicerade kampanjerna hos oss.

  Förläng den elektriska stämningen med ID.3.
  ID.3 bjuder på en elektrifierande upplevelse på vägen, samtidigt som den är rymlig för sin storlek, fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst med den allra senaste programvaran. Beroende på batteristorlek kommer du upp till 54 mil mellan laddningarna och snabbladdar 29 mil på en halvtimme. Dessutom är elkostnaden per mil lika låg som förmånsvärdet är förmånligt.
  Höj den elektriska stämningen med ID.4.
  En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Behöver du lasta extra mycket? Takreling är standard och dragkrok finns som tillval. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.
  Elektrifierande linjespel. Arteon Shooting Brake laddhybrid.
  Arteon Shooting Brake laddhybrid. Under de sportigt slanka linjerna finns gott om plats i kupé och bagageutrymme, och dessutom en hel del omtanke. Den hjälper dig att köra, undviker farliga situationer, anpassar instrumenteringen som du vill ha den, och mycket mer. Dessutom kommer du upp till 61 km helt på el, perfekt för vardagens pendlingar.
  Tiguan laddhybrid. Laddad som om varje dag vore matchdag.
  Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan.
  SKODA Superb Combi - Intelligent lyx för hela familjen
  ŠKODA SUPERB COMBI fortsätter att stadigt bära det ikoniska, dynamiska designspråket i ŠKODA SUPERB. Förutom den sköna komforten för hela familjen finns det enorma mängder utrymme för att göra bilen så praktisk som möjlig.
  Bryt ny mark med Aud A1 citycarver
  A1 citycarver är SUV-liknande A1 som är högre och mer kraftfull än sin namne. Ändå så har vi behållit dess smidiga och kompakta form. Vi har skapat en stadsbil som inte ser ut som en stadsbil.
  Nya Passat Alltrack. Alltid redo.
  Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv.
  Touran. Ett inköp för livet
  Lasta in och kör iväg, med barn, utrustning eller några vänner. Denna kompakta MPV är användbar på många sätt. Sju säten eller massor av bagage? En tur till stranden, eller ta kollegorna till ett affärsmöte? Touran blir vad du gör den till. Perfekt för resor där målet kanske inte är det viktigaste.
  En del av livet. Helt nya Golf.
  Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö med touch-skärmar. Det gör det enkelt att använda och ställa in alla funktioner, så att du får bilen som du vill ha den: anpassad till ditt liv. Välkommen att upptäcka en helt ny Golf.
  Visar 9 erbjudanden