PersonbilarTransportbilarKampanjer
   Nya bilarBegagnade bilarService & VerkstadFinans & FörsäkringTillbehörKontakta Oss
   Kampanjer VolkswagenKampanjer AudiKampanjer ŠKODAKampanjer Volkswagen Transportbilar

   Kampanjer och erbjudanden från Norrbil

   Hos oss hittar du alltid en mängd, riktigt bra kampanjer på våra bilar. I menyn ovan kan du se kampanjer från ditt favoritmärke.

   Aktuella kampanjer

   Här ser du de senast publicerade kampanjerna hos oss.
   Förläng den elektriska stämningen med ID.3.
   ID.3 bjuder på en elektrifierande upplevelse på vägen, samtidigt som den är rymlig för sin storlek, fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst med den allra senaste programvaran. Beroende på batteristorlek kommer du upp till 54 mil mellan laddningarna och snabbladdar 29 mil på en halvtimme. Dessutom är elkostnaden per mil lika låg som förmånsvärdet är förmånligt.
   Höj den elektriska stämningen med ID.4.
   En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Behöver du lasta extra mycket? Takreling är standard och dragkrok finns som tillval. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.
   Elektrifierande linjespel. Arteon Shooting Brake laddhybrid.
   Arteon Shooting Brake laddhybrid. Under de sportigt slanka linjerna finns gott om plats i kupé och bagageutrymme, och dessutom en hel del omtanke. Den hjälper dig att köra, undviker farliga situationer, anpassar instrumenteringen som du vill ha den, och mycket mer. Dessutom kommer du upp till 61 km helt på el, perfekt för vardagens pendlingar.
   Tiguan laddhybrid. Laddad som om varje dag vore matchdag.
   Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan.
   Audi Q2 Sommarspecial
   Dynamisk formgivning, enastående glädje. Stads-SUV:en har imponerande, kraftfullt formspråk, många infotainment-alternativ och dynamisk fjädringsteknik. Utrustad med 16" aluminiumfälgar, Automatisk 2-zons klimatanläggning, LED-strålkastare, Smartphone interface m. Apple Carplay, Parkeringssensorer bak, Farthållare, Multifunktionsratt, Digitalradio, ISOFIX passagerarsäte fram, Mittarmstöd fram.
   Audi A1 Sportback Sommarspecial
   Audi A1 Sportback har det mesta man kan önska av en bil inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig och uttrycksfull. Interiören fokuserar på föraren med en uttrycksfull och anpassningsbar design, där det uttalade målet var att skapa den sportigaste interiören i kompaktklassen. Med infotainmentsystem och förarassistanssystem i nivå med storbilsklassen är A1 Sportback dessutom nära sammankopplad med den digitala världen.
   Audi A3 Sedan Sommarspecial
   Audi A3 Sedan präglas av sportig exteriör, elegant siluett och en imponerande, förarorienterad interiör. Utrustad med bl.a. » Sportsäten » Audi Smartphone interface » 16" aluminiumfälgar » Farthållare » 4-vägs svankstöd » Automatisk 2-zons klimatanläggning » Multifunktionsratt i läder.
   Audi Q3 Sommarspecial
   Audi Q3 är den mångsidiga SUV:en som passar lika bra i storstaden som offroad – med mer utrymme, anpassningsbarhet och praktiska detaljer än någonsin. Utrustad med b.la. » Automatisk 2-zons klimatanläggning » LED-strålkastare fram » 18'' aluminumfälg » Sportstolar med svankstöd » Apple Carplay » Parkeringsensorer bak » Elektrisk baklucka » Farthållare » Digital Instrumentpanel » Audi Pre sense front » Audi Lane change warning » Audi drive select.
   Audi Q4 e-tron Sommarspecial
   Nu lanserar vi ytterligare en elbil i form av Audi Q4 e-tron – en kompakt SUV med sportig design och mängder av infotainment. Det stora batteriet ger en räckvidd på upp till 51 mil enligt WLTP och kan laddas snabbt och effektivt med upp till 125 kW. Storleksmässigt är Q4 e-tron betydligt rymligare än den kanske ser ut tack vare elbilens nya, smarta plattform. Teckna privatleasing redan idag och möt framtiden imorgon.
   Visar 9 erbjudanden