PersonbilarTransportbilarKampanjerNya bilarBegagnade bilarService & VerkstadFinans & FörsäkringTillbehörKontakta Oss
  Sep 19, 2021

  SKODA ENYAQ

  Nu kan du boka din SKODA ENYAQ på Norrbil. En banbrytande eldriven SUV med räckvidd upp till 510 km* (WLTP).

  ŠKODA ENYAQ iV är utvecklad på koncernens MEB-plattform kombineras generösa innerutrymmen med mycket goda köregenskaper, komfort och säkerhet. 

  DÄRFÖR SKA DU VÄLJA SKODA ENYAQ iV 

  En el-SUV i toppklass 

  Helt nya SKODA ENYAQ iV höjer ribban. Den är byggd på en plattform som är speciellt utvecklad för elbilar. Högklassig teknik, snabb laddning och långräckvidd. 

  Snygg och självsäker 

  Alla SKODAs modeller i SUV-klassen är snygga och självsäkra. Det gäller också nya ENYAQ iV. En design som vi är bekanta med men som samtidigt är innovativ och iögonfallande. De graciösa proportionerna antyder att det finns gott om plats i din ENYAQ iV. 

  Exceptionellt rymlig och hög kvalitet 

  Nyutvecklad interiör som lägger ännu mer fokus på rymligheten hos ENYAQ iV. Det är ett gediget kvalitetsarbete, tillsammans med många smarta förvaringsutrymmen, som gör ENYAQ iV till en riktigt bekväm bil. 

  Smart, innovativt och begripligt 

  Den digitala cockpiten som följer med som standard, de många anslutningsmöjligheterna och den omgivande belysningen kunde vara nog. Men ENYAQ iV innehåller en serie smarta och innovativa lösningar. 

  Bättre ekonomi 

  Några av fördelarna med att köra en ENYAQ iV är klimatbonus, förmånlig parkering och andra driftsförmåner. Bättre för både miljön och din plånbok.